Projektit


Finlandia Park

Finlandia Park eli Finlandiapuisto on Helsingin kaupungille tuotettu web-malli puistosuunnittelusta. Sito toimi projektissa projektipäällikkönä ja tiesuunnittelijana. Tilaajana Helsingin kaupunki.

Tampere Hämeenkatu

Tampereen kaupunki tilasi toiminnallisen web-mallin Hämeenkadun yleissuunnitelmasta kolmen korttelin matkalta, joka toteutettiin hyödyntämällä Tampereen kaupunkimallia. Malliin kehitettiin liikenteen- ja raitiovaunu (...)

Otaniemen alueen valaistussimulointi

Espoon kaupungin ja Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n tilaamassa valaistussimulaattorissa tutkittiin kaupunkimallin hyödyntämistä valaistussuunnittelussa. Työssä hyödynnettiin Unity –pelimoottorin uusia valaistusomina (...)

Iso-Kristiina

Iso-Kristiina on kauppakeskusLappeenrannassa. Projekti on tuotettu rakennusliike Skanskalle, kun taas ympäröivä kaupunkimalli saatiin Lappeenrannan kaupungilta. Projektin tarkoitus oli julkisivun valaistussimulaatt (...)

Järvenpää Perhelä

Perhelän kortteliin suunnitellaan runsaasti uutta liiketilaa, toimistoja ja asuntoja. Samalla pohditaan vanhan Perhelän liikerakennuksen osittaista säilyttämistä. Rakennushanke edellyttää mittavia muutoksia myös Hel (...)

Kirjava Satama

Helsingin eteläsataman ranta-alueista järjestettiin arkkitehtuurikilpailu, johon tuotettiin tausta-aineistoksi koko satama-aluetta kuvaava web-mallinnus. Tilaajana Helsingin kaupunki.

Vantaan asuntomessut

Vantaan kaupunki haluaa hyödyntää nykyistä laajemmin suunnitteluvaiheen digitaalisia tietomalliaineistoja oman toimintansa tehostamiseen ja rakentamisen laadun parantamiseen. Sito toteutti Vantaalle 4D-kaupunkimalli (...)

Kruunusillat

Virtuaalimalli esittelee koko Kruunusiltojen hankealuetta sekä sitä ympäröivää kaupunkia ja merellisiä alueita. Mallissa voi katsella, miltä Helsingin kaupunkikuva näyttäisi Kruunusillat-hankkeen ja aluerakennushank (...)

Nissola

Vihdin läpi kulkee junarata, jossa on useita tasoristeyksiä. Projektin tavoitteena on päästä eroon tasoristeyksistä. Toteutukseksi valittiin silta. jonka ali tulee uusi yhteystie radan pohjoisen puoleiselle alueelle (...)

Opera

Oopperan rakennus on aluneprin tehty Senaatti Kiinteistölle. Sittemmin mallia liitettiin Finlandiapuistoon ja Oopperan tarpeita varten luotiin lavastesuunnittelupeli, joka suunnattiin nuorisolle. Pelin tilaajana Suo (...)

Oulu

Sito Oy suunnittelu Oulun rotuaarin kävelykadun pintamateriaalit, kunnallistekniikan, valaistuksen, kadunkalusteet yms keväällä 2012. Syntyneestä aineistosta tuotettiin web-malli.

Sanoma

Sanomatalo liitettiin omana kokonaisuutenaan Finlandiapuistoon 2011. Sanoma promotoi Sanomatalon sisällä olevaa mediatoria ja kauppakeskusta. Tilaajana Sanoma Oyj

Skanska HQ

Skanska Finland rakensi Ruskeasuolle Helsinkiin uuden pääkonttorin. kyseisestä rakennuksesta tuotettiin web-malli, jossa käyttäjä voi liikkua sekä ulkona että sisällä. Malli toimii stereoversiona Skanskan omassa BIM (...)

Tapiola

Espoon kaupungille tuotettava Tapiola on nopeimmin kehittyvä virtuaalinen web-kaupunkimalli. Palvelu kehittyy monella tapaa ja integroituu osaksi muita Sito-palveluita. Tilaajana Espoon kaupunki. Projektissa yhdisty (...)

Vallilanlaakso

Helsingin kaupungin Rakennusviraston tilaaman tehtävän tavoitteena on ehkäistä Kumpulanpuron aiheuttamat kaupunkitulvat Vallilan siirtolapuutarhassa. Ongelma ratkaistaan Helsingin kaupungin hulevesistrategian mukais (...)

Woolnorth Wind Farm

Kuvitteellinen tuulipuisto projekti, jossa pohjana käytetään Nissola- projektin ympäristöä. Tilaajana Sito Oy:n ympäristöosasto.

Wujin

Wujin on maisemasuunnittelusimulaattori Kiinaan. Sito oli osa suunnitteluryhmää ja Siton roolina projektissa oli tuottaa maisemasuunnittelu.


Powered by professional tools and services